Всім доброго дня!
Вчора (17.11.2014) ми проходили медогляд. Поділюся враженнями, можливо комусь допоможе.
Нас двоє, я (28 років) і дружина (22 роки).
В 7.10 ми вже були на Горького 16В. Охоронець пропустив в середину приміщення, порадив зайняти чергу і присісти. Ми були четверті. Після нас, до восьмої години, було ще чоловік 15-20. Раджу приїжджати раніше.
З 8.00 почалася реєстрація. Для нас вона пройшла за 5 хвилин (з 8.25 по 8.30), тому що все підготували заздалегідь:
ЗАКОРДОННІ ПАСПОРТИ (тільки оригінали);
ФОТО по 4 шт. кожного (5х5 см. ВИРІЗАНІ);
ЗАПРОШЕННЯ НА СПІВБЕСІДУ (з якого вони беруть Case Number);
НА ОДНОМУ ОКРЕМОМУ ЛИСТКУ НАДРУКОВАНІ АДРЕСИ В УКРАЇНІ І В США та E-mail (краще надрукувати, щоб потім не перепитували);
Після цього нам видали один коричневий конверт (на двох) на якому написані кабінети: 11, 12, 13, 202, 204.
12 - здали кров з вени (по черзі). Тут видали анкети які заповнили за 3 хвилини і повернули в цей же 12 кабінет. Перед здачею крові їсти можна.
13 - рентген (по черзі). Сказали результати повідомлять в 204 кабінеті.
11 - заплатив 3340 Грн. х 2 = 6680 Грн. (з 11 кабінету періодично виходив чоловік і кричав "кто в Америку?")
202 - медсестра -"Жесть". Покликала зразу двох
ТУТ ПОТРІБНІ КАРТИ ВАКЦИНАЦІЙ. за 3-4 хвилини вона змогла перевірити зір, виміряти зріст і вагу нам двом, + назвала десь 20 різних захворювань і питала чи ми ними не хворіли. Звичайно ми відповідали що НІ.
204 - лікар (старша жінка). Заходили по черзі. ТУТ ПОТРІБЕН ВІЙСЬКОВИЙ КВИТОК. Роздягнувся до пояса, послухала, помацала живіт, виміряла тиск, поговорили "по душам" і все.
Після цього вона сказала всім хто у неї вже був чекати, тому що, ще не було результатів рентгену, і вийшла кудись. Через декілька хвилин прийшла, і сказала, що у всіх кого вона дивилася до цього часу, все Ok. За результатами в 14.00.
Все пройшло на стільки оперативно, що в 9.50 ми вже снідали в Пузатій Хаті на вул.Червоноармійська, 40.
В 13.20 повернулися на Горького 16В, зайшли і присіли навпроти реєстратури. Жінка яка нас реєструвала побачила що ми чекаємо, і попросила підійти. Показав їй квитанцію про оплату 6680 Грн., і вона віддала один білий, запечатаний, конверт (на інтерв'ю), і наш коричневий конверт, в якому були 2 диски (мій і дружини), і копії перших сторінок того, що залишилось в білому конверті.
Якщо у когось виникли якісь питання, буду радий допомогти.