Нещодавно проходили медогляд з дружиною, впринципі все відбувалось так як описав bankir76.
Щоправда фото у нас були не вирізані, але там були ножниці якими нам запропонували скористатися, без ніяких натяків на заздалегідь вирізані фото(але краще вирізати, якщо не боїтесь що вони погубляться

Головна відмінність заключалась у вакцинації, а саме в отриманні щеплення проти грипу. Після того як лікар нас оглянув і повідомив про те що з рентгеном у нас все добре нам були виписані два папірці в яких були вказані наші прізвища і прохання до медичного закладу (health & happy, якщо не помиляюсь) провести його та надати відповідні документи, які ми згодом повинні будемо прид'явити разом з квитанцією про оплату медогляду для отримання білого конверту.
Заклад розташований по вулиці Саксаганського(вниз по Горького до світлофору, там же переходите дорогу, далі праворуч метрів до 100. пішки менше 5 хв). Там реєструєтесь і проходите до 110 кабінету(у нашому випадку була невеличка черга). У кабінеті спочатку міряють температуру. у дружини була 36.7 у мене 36.9, покликали терапевта. дружині одразу дали добро на проведення вакцинації, мене послухали подивились горло і сказали що вакцинація буде можлива тільки після одужання.
Проте повернувшись біля 2ї години до МОМ нам сказали що без щеплення документи не віддадуть (а нам до Києва кілометрів 600) і що на виглядаю я цілком здоровим. Ми повернулись на Саксаганського, по дорозі зустріли друзів по нещастю і виявилось що нас таких 4 екземпляри на той день. зареєструвавшись ще раз мені знову міряли температуру, вже трьома термометрами по черзі і при середньому результаті ВЖЕ 37.3 знову покликали лікаря, але то був вже зовсім інший дядько, який також сказав, що виглядаю я на здорового і при відсутності у мене нежитю і кашлю дав добро на щеплення(на мій страх і ризик). опісля потрібно оплатити 200 грн за одного та підписати папірень, де якраз і вказується відсутність претензій до мед закладу, але це швидше формальність